Windows Media Player 11

mp11

Niisiis loogiline jätk on tulnud MP10-le. Esimene asi mis silma torkab on uus disain. No ma ei tea, mulle väga ei meeldi. Kui ma ei eksi, siis on tegu kerge sissejuhatusega Windows Vista-le, ehk siis too opsüsteem hakkabki sarnane välja nägema.

Muu kujundusega võib veel leppida, aga see uus minimeerimis-suurendamis-sulgemisnupukeste stiil ülal paremal on ikka tõesti kole (Aga sellest saab lahti “ctrl-M” vajutades, mis klassikalise menu-bari ette kuvab).

Muidu tundub esmasel näppimisel suht sarnane varasemale playerile. Mingeid meeletuid erilisi funktsioone, mis sellest programmist iTunes’ile kõvema konkurendi teeks, ma ei märganud. Navigeerimine on vist veidike lihtsam (loobutud on puu-tüüpi menüüdest). Hea asjana märkasin back-forward nupu olemasolu, mis lubab eelmise toimingu juurde lihtsalt tagasi pöörduda.

Samas ei saa eitada, et võrreldes näiteks Windows Media Player 6-ga, on edasiminek arvestatav.

MediaPlayer 6 nägi siis selline välja:
mp6

Uue meediapleieri saad sikutada endale siit

3 thoughts on “Windows Media Player 11”

  1. Maitia… mulle meeldib 6-e välimus küll rohkem 😛
    Aga mulle pole juba mõnda aega igasugu üleliigsed viled ja värvid meeldind, niiet jah… MP11 on kuidagi liiga bling-bling 😛

Kommenteerimine on suletud.