Väljapressimine 2.0

extortr.png

Laulge ja hõisake kõik väljapressimishuvilised, nimelt on Extortr välja tulnud uue web2.0 lahendusega teie murede lahendamiseks. Tegu on, nagu nad ise väidavad, nimelt “tehniliselt kõige areneinuma väljapressimisteenusega maailmas.”

Lisa skandaalne foto või video, määra sellele hind ning saada extortr kaudu ohvrile anonüümne ähvarduskiri. Kui subjekt nüüd ei maksa, avalikustaksegi antud fotod! Vahenduse eest võtab firma 10%, minimaalselt $5 ning maksmine käib PayPal-i kaudu või spetsiaalsetel juhtumitel läbi mõne Šveitsi panga.

Tegu on siiski naljaga, määrates enda asukohamaaks olematu Kgryjstani ning ilmse viitena Allofmp3 afäärile väidab, et nende tegevus on kohalike seadustega igati kooskõlas.

Igatahes, kui antud märkusi lehelt ei leiaks, jääks uskuma küll.