BEBO lükkas tagasi 6 miljardi pakkumise

bebo.jpg

Bebo, 25 miljoni registreeritud kasutajaga ja kuus 3 miljardi vaatamisega sotsiaalne võrgustik, lükkas tagasi £300 miljoni (6.7 miljardit krooni) ostupakkumise Briti Telekomigrupilt. Kuuldavasti sellepärast, et nende hind jäävat vähemalt miljardi kanti (seda siis välismaa rahas).

Sama asi juhtus märtsis Facebook-iga, ainult et tol korral oli hind veelgi kõrgem ($750 miljonit).

Kusjuures, arvutused näitavad, et pakutud summa juures oleks ühe kasutaja eest makstud 270 krooni, mis jääb samasse suurusjärku Rate ostuga, kus 51% eest maksti 111 krooni ehk et terve kasutaja hind oleks olnud siis vastavalt 222 krooni. Selle vahepealse 50 krooni võib lugeda inflatsiooni alla. Tekib küsimus, et kas Rate oli alamakstud või tahab Bebo liiga palju saada.

Otsapidi Eestiga on Bebol muuseas seost niipalju, et on integreerinud enda lehele ka Skype kasutamise võimaluse, seda küll juba veebruaris. Pressiteadet võib lugeda siit.

Via TechCrunch.