Eturundus 7 – Värske Veri

Nagu paljud kindlasti juba teavad, on 2. novembril tulemas järjekorde Altexi peetud E-Turunduse konverents, mille alapealkirjaks on seekord Värske Veri. Toimub see IT Kolledžis kell 16.00-18-30. Ning põhjus miks ma sellest üldse räägin seisneb faktis, et ka siinkirjutajal on väike kõne juba pooleldi ette valmistatud, mille ma siis seal plaanide järgi ette peaksin kandma.

Vanale koerale uusi trikke ei õpeta…või äkki siiski?

Noored on need, kes elavad tehnoloogias 24/7, mitte ainult 9-17ni, kogu nende elu keerleb selle ümber ja nad tunnevad seda läbi ja lõhki. Just tänapäeva noored on need, kes hakkavad juhtima homseid e-äri ja e-marketingi osakondi.

Sestap on E!7 üsna hea võimalus kuulata, mida need homsed tipptegijad täna e-turundusest, e-ärist ja asjadest üldiselt arvavad.

Kõik osalejad on nooremad kui 25 aastat, kokku on neid viis. Minu ettekanne tuleb näiteks interneti startupide teemal ja arvatavasti ka muust, mis tol hetkel oluline peaks tunduma. Teiste teemad on vähe erinevad, aga samuti väga huvitavad. Igatahes alla 25 aastastele on pilet 25 krooni, üle selle 295 krooni (+km). Ja nagu ma aru olen saanud, tuleb vaatam tulekuks end ka kõigepealt altexi lehel registreerida.

Näeme siis neljapäeval, teisel novembril kell neli!