Blog.tr.ee bandwith exceeded

band.png

Täna hommikul võis blog.tr.ee külastaja näha harjumuspärase saidi asemel hoopis ülevalolevat pilti. Ühesõnaga, blog.tr.ee-le on ta särk kitsaks jäänud ja kui vähegi kuu lõpus muskleid pingutada, siis kipuvad riided seljas igast otsast kärisema. Hetkel on sait igatahes tänu teenusepakkuja vastutulelikkusele taas üleval.

Edaspidi loodetavasti sarnaseid asju enam juhtuda ei tohiks, kuna veebruarikuu jooksul on kavas mõned muutused seoses siis selle hostinguga, peaks muutuma postituste jõudmine lehele kiiremaks ja palju muud sarnast. Elame-näeme.

Ja muuseas, mis sellesse meie bandwithi ehk andmemahtude ületamisse puutub, siis tegelikult on see päris hea PR-trikk, kestis suht lühikest aega, vaid mõned tunnid, aga inimesed nägid ja teavad nüüd, et külastatavus on saidil järelikult päris hea 😉

Ning üleüldse – kõigil on aegajalt sarnaseid muresid. Läksin mina täna technorati lehele ja vastu vaatas sealt järgmine pilt:

technorati.png

[Edit 18:56] Ka teistel Eesti saitidel on täna probleeme olnud – www.postimees.ee:
postimees.png

2 thoughts on “Blog.tr.ee bandwith exceeded”

  1. Praegu 17:07 blog.tr.ee popimaid postitusi vaadates võib öelda, et sündmus sai ka korralikult kajastatud ja blogipuu rohkelt sissetulevaid viiteid juurde 🙂

  2. Google analytics on tuvastanud paari viimase kuu kohta 473 erinevat domeeni, mis blogtreele viitavad ja nendest 379 pealt on tuldud rohkem kui ühe korra.

    neti.ee-st tuleb 11%, googlest 14%, extremetrackingust 3%, direct on 35% ja “other” 37%. külastuste arvult seisame kuskil virumaa teataja kategoorias ja trend on ainult tõusev – http://blog.tr.ee/statistika/blogtree_kylastus.png

Kommenteerimine on suletud.