Kampaania: blog.tr.ee asutajad miljonäriks!

million.jpg

Kuna päris paljud on välja käinud idee, et nad oleksid nõus blog.tr.ee-d omalt poolt väikese annetusega toetama, siis nüüdsest on käimas kampaania “blog.tr.ee asutajad miljonäriks!” – sest mis oleks veelgi meeldivam, kui veel mõningad it miljonärid Eestis 🙂

Oma panuse saad teha lihtsalt – saada vaid sõnum märksõnadega TR TOETA SINUNIMI numbrile 1311 (5kr) või 13011 (10kr) või 13013 (25kr) ja oledki ühe hea teo võrra rikkam! Enda nime ei pea muuseas kirja panema, kui soovi selleks pole, sobivad ka vaid kaks esimest märksõna – meil ükskõik, peaasi et selle sõnumi saadad.

Kui palju veel miljonist puudu ja kui palju juba kogutud on võib näha blog.tr.ee esilehel ning graafikuna ka siin

17 thoughts on “Kampaania: blog.tr.ee asutajad miljonäriks!”

 1. Taoline teade võib tulla, kui on vale number või vale märksõna. Sõnum peab algama tähtedega TR – edaspidine polegi niivõrd oluline, aga kui järgmine sõna TOETA puudub, siis ei kajastu sõnum tollel annetatud summa graafikul (kuigi meie saame oma raha ikka kätte).

 2. See on üks eriti kehva viis raha koguda, sest mobiilioperaatorid võtavad oma osa ja Mobi (mis siis, et 50% tr.ee omanik) võtab veel natuke. Kus on info mobiilmakse tegemiseks? Pangaarve?

 3. Eks sms variandil ole jah omad (päris suured)puudused, aga see on siiski ainuke kanal mida me kerge vaevaga kontrollida suudame ja mis on automaatne ehk et me saame puuduolevat summat reaalajas esitada. Pangalinki oleks ainult sellise asja jaoks mõtetu teha – siis peaks mingeid muid asju ka juba olema. Ja “päris” annetuste koha pealt, mis otse kontole laekuks, pole me veel süsteemi välja mõelnud. Et kuidas see raamatupidamislikult ilus välja näeks jne. Senikaua aga, kuni me midagi paremat välja mõtleme, ootame kõiki sõnumeid saatma (peamiselt 25 krooniseid) 🙂

 4. Niisama raha annetamine ? Väga omapärane idee.. Miljokateks saavad siis kaks ühe hoobiga. mobi ja tr .. Vanasti pidi selle jaoks midagi ka tegema: Tantsima, laulma , etlema midagi etc
  Ma arvan, et mõtkekam oleks toetada laudatäit loomi, kellel söök otsa on saanud. Ja suur eurovolink ei suuda neid toita. Eilses postimehes oli sellest juhtumist juttu.

 5. Päris imelikud. Surute peale nii, ma ei loe teid enam kunagi!!!!! Olete nagu kõik teised. ülbed ja ahned!

 6. nagu mu vanaisa armastas öelda: “i like the bitch but i dont love her”

 7. te isegi ei saa aru kas tahate dollareid, kroone või mis iganes. pilt on dollarites aga?

 8. Ohjummal… ma ei teadnudki, et te nüüd nii kuulsad olete ja kõik hakkavad teile raha saatma. Hea, et ikka ülbeid inimesi on. Hoidke natukene tagasi. Tehke korralikku tööd. Küll sisi raha ka tuleb.
  Ma kustutan oma blogi aadressi igastähes blogtra’st ära!

 9. SMS süsteemi saab iga soovija tellida mobi-lt http://www.mobi.ee. Serveripoolne skript pole oma lihtsuses müümist väärt, kui keegi tellib mobilt selle SMS lahenduse, siis me võime oma skripti täiesti tasuta juurde anda.

 10. Ka mina toetasin :P… Huvi pärast küsin, et kas MOBI võtab teilt ka selle tavalise 60% ja teie saate 40%, või on teil asi tänu tutvusele odavam 😛

Kommenteerimine on suletud.