Eturundus!9

Ukse ees on järjekordne Altexi eturunduse konverents, seekordse järjekorranumbriga 9. Üritus on eriline veel ka selle poolest, et samas on Altexi sünnipäev ning on lootust saada torti. Sünnipäeva puhul üritusest osavõtuks piletiraha maksma ei pea ja seega tasuks kindlasti varem end registreerida siin, kuna iial ei või teada, palju neid kohti ikka jagub.

Ürituse kava:

Millal? Esmaspäeval, 4. juunil kell 14:00 – 17.00
Kus? Reval Hotel Olümpia Alfa 1 auditoorimis (kohti 150)

Moderaator: Ave Peetri (turunduskonsultant)

Esinejad ja teemad:

Avasõna: Ave Peetri – Sünnipäeva üllatus

1. Steve Jackson (Satama, Soome) – Measuring the performance of marketing in the 21st Century

2. Tõnis Hinnosaar (altex) ja Peeter Marvet – Kuidas kasutada Google Analyticsit veebilehe efektiivsuse mõõtmiseks? Sisaldab praktilist näidet.

3. Robin Gurney (altex) – Email marketing tips and Reval Hotels case study.

4. Kristjan Otsman (Ekspress) ja Jaanus Lillenberg (Postimees) väitlevad teemal: milline on traditsioonilise kirjastamise tulevik e-maailmas (1&3 aasta perspektiivis) ja kuidas mõjutab see turundajaid tulevikus? Modereerib Peeter Marvet

3 thoughts on “Eturundus!9”

  1. Õige märkus, oleks pidanud juba postituses ära märkima, et TK-l Altexiga pole muud seost, kui et mina astusin ühel nende eturunduse üritusel kord samuti üles. Ja seega saan peale seda alati tasuta nendele konverentsidele (vähemalt siiani on nii olnud) ning kuna ma ise niikuinii lähen, siis teen ka teistele väikest reklaami – tegu on siiski väga huvipakkuva üritusteseeriaga ning kõigil, keda antud teema huvitab, tasuks kindlasti kohale minna.

  2. Pingback-viide: Eturundus!9 möödas

Kommenteerimine on suletud.