Kes teab, kus mu Arvutimaailm on?

EDIT: 2.01.2008
Käisin täna Eesti Postis asja uurimas. Tellimusega on kõik korras, aga minu tänavas oli vahepeal asenduspostiljon ja küllap ta pani mu ajakirja tont teab kuhu. Lubasid Tallinnast uue tellida ja minuni toimetada:)
Seega, kes veel pole oma ajakirja kätte saanud minge oma postkontori kojukande osakonda ning nõudke välja.

Osalesin Arvutimaailma kampaanias ja jõudsin 50 kiirema hulka, preemiaks Arvutimaailma 6 kuu tellimus. Novembris jõudis kenasti Arvutimaailma number mu postkasti.

Nüüd on detsembri selgroog murtud ja aasta hakkab lõpule veerema, aga värske AM mu postkasti pole jõudnud. Eelmisel nädalal poelettidel ajakirja nähes hakkasin regulaarselt kord päevas postkasti juures käima. Nädala lõpus märkasin detsembri numbrit raamatukogus, lugesin teise seal muide läbi. Aga, et lubati ning seekord taas blog.tr.ee-st juttu ja minu nime mainitakse, siis tahaks ikka oma eksemplari kätte saada.

Postkast käib mul kenasti lukku, seega versioon it-huvilisest pikanäpumehest ei saa õige olla.

Kes mu kadunud AMi üles leiab, andku teada, välja näeb selline:
AM

3 thoughts on “Kes teab, kus mu Arvutimaailm on?”

  1. Sama siin, 2 numbrit käes. Kusjuures postkast on eriti ebaturvaline ja imestan, et nii hästi on läinud.

Kommenteerimine on suletud.