Blogimisteenus Olavi Ruitlasele

Mitte väga kaua aega tagasi käskiskohus Ruitlasel blogi kinni panna. Teema leidis teiste blogijate seas hulgaliselt vastukaja ja üldiselt ikka Ruitlase ning sõnavabaduse kaitseks. Ja õige ka, et leidis, oleks võinud rohkemgi arutleda sel teemal.

Naaberriigis Rootsis avasid kohalikud interneti vabadusvõitlejad, kes ennekõike on tuntud torrentisaidi The Pirate Bay kaudu, uue tsenseerimata blogiteenuse: Baywords, mis oleks selliste ärakeelamiste puhul just sobilik koht. Nad lubavad seal inimeste sõna- ning mõtlemisvabadust kaitsta. Kuigi jah, seniks kuni sa ei lähe pahuksisse (Rootsi) seadusega.

The Pirate Bay tüübid on lisaks avanud tsenseerimata pildihostingu Bayimg ning peatselt peaks ilmavalgust nägema Videobay nimeline videohosting. Sinna siis saaks näiteks “Magnuse” üles riputada?