Uuesti kooli

Tundub, et sügisel on uuesti kooli minek. Kui uskuda SAIS-is kirjas olevat, siis õnnestus mul Tallinna Ülikooli IT juhtimise magistriõppe katsetelt üllatuslikult suurim punktiskoor saada (96/100). Mis tähendab ka rahasäästu, plaanitud tasulise õppekoha asemel ootab mind hea tulemuse puhul tasuta koht. Yay!

Alguses plaanisin jätkata Tallinna Tehnikaülikoolis (lõpetasin aasta tagasi), aga Dänni blogi ehmatas üsna ära ning kuna oleksin pidanud niikuinii teaduskonda vahetama (bakalaureuse tegin energeetikateaduskonnas), siis otsustasin, et vahetan samas ka kooli. Eks paistab, kas tasub ära või mitte.

Mis blog.tr.ee-sse puutub, siis muutsime esilehe loetumate postituste algoritmi. Endiselt on 12 tundi määravaks ajaks, aga enam ei kustu väga loetud postitus peale seda tähtaega esilehelt koheselt ära, vaid liigub lihtsalt allapoole.

One thought on “Uuesti kooli”

Kommenteerimine on suletud.