Kommentaaride bugi parandatud

Avastasime, et kommentaarid ei ilmu enam lehele. Uurisin asja ja leidsin ühe bugi, mis oli seotud sellega, et juhul kui kommentaari feed oli vigane, jäi kommentaari otsimine selle postituse suhtes üles ja ei märgitud postitust kontrollituks.

Kuna kommentaaride feed-id võeti ette järjest, mitte juhuslikult, siis ajapikku kogunes terve hulk “vigaseid” (ehk 404) kommentaarifeed-e järjekorda. Ja neid siis iga 5 minutit tagant kontrolliti üle ja loomulikult midagi ei leitud.

Panen patchi ka lähimal ajal subversionisse üles, siis saab trac-i diffi vaadates täpselt näha, mis muutused tehtud sai. Kaasa tulevad ka mõningad lisandused nagu näiteks blogide valideerimine enda profiili lehel, mida hetkel subversionis veel pole.

[member]

Kui kellelgi on häid ettepanekuid kuidas Blog.tr.ee OpenSource projekti kuidagiviisi paremaks muuta, siis võiks ettepanekud panna mulle maili peale andris.reinman@gmail.com või jätta siiasamasse kommentaaridesse. Mul on viimasel ajal olnud mailiga probleeme, nii et kui tundub, et keegi ei reageeri, saatke uuesti või kasutage alternatiivseid kanaleid (siinsed kommentaarid).