PÖFF otsib blogijaid

Koostöös Blog.tr.ee-ga otsib Pimedate Ööde Filmifestival oma meeskonda blogijaid.

Üleskutse:
pöff
Hei, filmihuvilisest sulesepp! Akrediteeru 12. Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali blogijaks!

PÖFFi blogijate-meeskonna liige saab endale PÖFFi külaliskaardi, millega saab piiramatul arvu festivali põhiprogrammi filme vaadata. Põhiprogrammi saab näha alates 28. novembrist kuni 07. detsembrini Tallinnas, Tartus, Viljandis, Kärdlas, Kuressaares, Jõhvis ja Narvas.

Keda otsime?

Akrediteeringu saab kokku 11 blogijat. Eeltingimus, et oled varem lugusid avaldanud kas oma blogis või teistes ajakirjanduslikes keskkondades ja omad sülearvutit või muud võimalust, kust kiiresti ka keset päeva postitusi üles riputada. Oluline, et tunned filmimaailma vastu huvi ja suudad pärast filmivaatamist kirja panna mõtted filmi kohta, mis tekitaksid lugejates emotsioone. Võimalik, et just sinu väike mõtterännak aitab kellelgi otsustada, kas minna kinno või mitte.

Seega ootame blogijalt oskust nähtut ja sellega tekkinud emotsioone hästi ja kiiresti kirja panna. Soovime, et Sa oleksid aktiivne kirjutaja, et PÖFFi blogi keskkond täituks põnevate lugudega!

Valime välja kindla arvu suleseppi – Tallinnast (5), Tartust (1), Viljandist (1), Kärdlast (1), Kuressaarest (1), Jõhvist (1) ja Narvast (1).

Kuidas akrediteeruda?

Ootame sooviavaldusi aadressile media@poff.ee märksõna “Blog” kuni 2. novembrini. Kirjuta, miks Sina võiksid olla üks väljavalitu. Juhul, kui oled blogija, siis märgi ära oma blogi aadress, juhul kui väljaannetes on ilmunud Sinu lugusid, ära hoia infot vaka all.

Kõigile soovijatele anname tagasiside hiljemalt 7. novembriks.
Lähim tee PÖFFile – www.poff.ee

One thought on “PÖFF otsib blogijaid”

Kommenteerimine on suletud.