Kategooriate tugi blogilistides

Blog.tr.ee-s blogilisti tehes/muutes on nüüd võimalik märkida filtriteks blogipostituste kategooriaid. Kui soovid, et blogilistis olevate blogide postitustest kuvataks vaid need, mille kategooriaks (category, tag) oleks sinu määratud märksõnad, siis polegi muud teha, kui need märksõnad kirja panna.

Näiteks kui mul on pandud soovitud kategooriateks “foto, photoblog”, siis näidatakse kanali lehel ning kanali RSS feed-is vaid postitusi, millel on vastav märge küljes. Kõik ülejäänud postitused jäetakse lihtsalt välja.

Kui märksõnu pole määratud, siis kuvatakse kõik postitused. Kui märksõnad on kirjas, siis näidatakse postitusi, millel on küljest vähemalt 1 tähistatud kategooriatest. Eelmise näite puhul kuvataks vaid postitust, millel on küljes silt “foto” või “photoblog” või mõlemad.

One thought on “Kategooriate tugi blogilistides”

  1. Aga mis saab siis nendest blogidest, kus kategooriaid yldse ei ole (Diaryland ei toeta kategooriaid)? Nende postitusi enam ei kuvata sellistes blogilistides yldse?

Kommenteerimine on suletud.