Uus teenus – SMS-Publisher

Tahad teenida oma blogi või veebilehe sisu pealt raha? Nüüdsest on kõigil huvilistel võimalik kasutada selleks uut Fortumo teenust nimega SMS-Publisher. Kuid erinevalt teistest teenustest ei ole see Fortumo enda välja töötatud. Nimelt on tegu esimese vastava API põhjal loodud kolmanda pakkuja teenusega. Kuidas teenus täpselt üles ehitatud on ja mida see platvormina kasutab jms., saab lugeda juba väikese tasu eest (seda SMS-Publisheri teenus võimaldabki).

[smspublisher=http://www.sms-publisher.com/read?key=ag1kZWxtb250ZXMtYXBwcg4LEgdUZWtzdGlkGL9tDA]

Postitatud september 9, 2009Rubriigid Uncategorized

5 arvamust “Uus teenus – SMS-Publisher” kohta

 1. uviline ütles:

  Kaua aega läheb,et vastusekoodi saada? Paistab,et ei tööta

 2. Andris ütles:

  Kas see ei kood ei tulnudki kunagi kohale? Kõik logid näitavad, et vastuskood läks teele, võibolla vastus SMS jäi lithsalt venima, mõnikord juhtub nii. Kui aga vastus ei jõudnudki kunagi kohale, siis annan ise selle koodi.

 3. uviline ütles:

  Kõik töötab 🙂 Läks lihtsalt tiba kauem, kui sarnaste sms teenustega. Oma kärsitusest ei suutnud oodata ja postitasin oma kommentaari loetud sekundite jooksul.

 4. Andris ütles:

  Väga hea 🙂

  Tegelikult ei tohiks ka selle teenuse puhul vastusega kauem minna kui tavaliselt, aga vahel harva tekivad kõikidel SMS teenustel taolised viivitused. Lihtsalt halb õnn kui just siis sõnumit saatma satud.

 5. Rait Vagula ütles:

  Miskipärast ma usun, et seda hakatakse aktiivselt oma blogidesse lisama aga ma ei usu, et selle pealt tulu teenimine efektiivselt toimima hakkab.

Kommenteerimine on suletud.

Post navigation

Kasutame WordPressi